jak postawić motor na centralną podstawkę ?
Moderator: bohas
-
shoti
jak postawić motor na centralną podstawkę ?
problem jak w temacie, od kilku dni się męcze i jeszcze mi się nie udało. szarpię za kierownicę, dzwigam za zadupek, naciskam na centralną aż sie ten pedał wygina i wszystko na nic. Jest na to jakiś patenet? wiem ,że sie da to zrobić w jedną osobę tylko jak?
-
Lechul
- BS Brother

- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Witam !!
Stopkę naciśnij nogą od strony motocykla. Chwyć za kierę i tył. Pociągnij go na siebie podpierajac go biodrem. Jak sie już przechyli na Ciebie - wtedy do tyłu
Pamietaj o wlaściwej nodze. Pozdrawiam.
Stopkę naciśnij nogą od strony motocykla. Chwyć za kierę i tył. Pociągnij go na siebie podpierajac go biodrem. Jak sie już przechyli na Ciebie - wtedy do tyłu
Pamietaj o wlaściwej nodze. Pozdrawiam.
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

-
rookie
skrec kierownice w strone po ktorej stoisz
zlap druga reka pasek na siodle (jesli masz)
poloz centralke na ziemi i zaprzyj ja noga
szarpnij, ale z glowa nie tylko miesniami motorem do tylu .
powinno byc OK...
ja tak robilem na kursie i dawalem rade
mam nadzieje, ze nie skopalem opisu...
najwyzej Siosrty i Bracia mnie skoryguja
rookie
zlap druga reka pasek na siodle (jesli masz)
poloz centralke na ziemi i zaprzyj ja noga
szarpnij, ale z glowa nie tylko miesniami motorem do tylu .
powinno byc OK...
ja tak robilem na kursie i dawalem rade
mam nadzieje, ze nie skopalem opisu...
najwyzej Siosrty i Bracia mnie skoryguja
rookie
-
Pushkin
- Moderator

- Województwo: dolnośląskie
- Otrzymane Polubienia: 10
Moja dobra rada (a wiem co mówię, bo mam dosyć cięzkie moto - oba powyżej 230 kg
): stań (ewentualnie przenieś ciężar) na dźwigience do otwierania centralki z jednoczesnym pociągnięciem moto do tyłu - ot cała filozofia, do której też musiałem sam dojść. Moto powinno samo wskakiwać na centralkę.
Pozdr.
Pushkin
Pozdr.
Pushkin
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
-
hikor
-
cosmo
hehe, technika trzeba 
ja sam moze nie jestem jakis ogromny itp i mialem ten sam dylemat z moja ciezka gsx750F ...to jest ciezar, na poczatku to z kims zawsze stawialem...ale spytalem innego usera podobnego bika i powiedzial...stajesz na stopce, lapiesz za dupe, tzn lapiesz za bok z tylu i jednoczesnie ciagniesz za kiere....teraz to za kazdym razem daje rade postawic ciezar 231 ...a malo to nie jest
ja sam moze nie jestem jakis ogromny itp i mialem ten sam dylemat z moja ciezka gsx750F ...to jest ciezar, na poczatku to z kims zawsze stawialem...ale spytalem innego usera podobnego bika i powiedzial...stajesz na stopce, lapiesz za dupe, tzn lapiesz za bok z tylu i jednoczesnie ciagniesz za kiere....teraz to za kazdym razem daje rade postawic ciezar 231 ...a malo to nie jest
-
Yaro
No nikt sie jeszcze nie nauczył tanczyc czytając książkę
wiec wez przy kazdej okazji jakiegos kolesia i niech pokaże jak on to robi. Wszyscy tu napisali jak to robią ze swoją maszyną i w zasadzie wszystko jest ok. Ja tez podobnie stawiam >> noga na podstawke cisnie w dół, łapa ciagnie zadupek DO GÓRY, druga za kiere lekko do góry i tyłu i samo sie wstawia. cwiczyc, cwiczyc, czwiczyc >>> przepuklina
pozdro Yaro
-
Kaja-i-Tomi
-
shoti
-
Loser