Niestety ale jutro jestem w pracy, zobaczymy co się da zrobić. :beat:
Bartek Gosia wyjechali na wakacje a Przemek musiał gdzieś jechać z żoną!!!!!!
No ale żeście trafili szkoda, jak będę mógł się wyrwać to się odezwę.
że Bartka nie ma to wiem o już wczoraj do niego dzwoniłem, ale to jest dupiato troszkę że wsumie jadę do was się z wami spotkać i pośmigać a się okarze że oprócz Virusa (chorzów) to nie będzie nikogo
Osama - ja wyjezdzam przed poludniem wiec jak chcesz to do Zarek mozemy pojechac razem , tam pewnie wrzucimy cos na ruszt i potem mozemy pociagnac do Czewy na spotkanie
PANOWIE !! przepraszam was za to ze mnie nie bedize ale wczoraj pojechałem po moto do serwisu a oni.. "A przepraszamy ale do odbioru bedize w poniedizalek bo byłem w katowicach i niemogełem zrobic...a pozatm jutro mam moto bazar wiec sam pan widzi " a ja blady rózowy zelony ;/ i gadaj z takim kasa wczesniej zapłacona zeby było szybko a tu Chu....;/ mam nadzieje ze w przyszły weekend WYPALI ;/ jak nie to sie pochlastam
Do czestochowy zawitał tylko Osama spotkalismy sie z nim tzn Ja i Grabo... pogadalismy troche i kazdy pojechał w swoja strone oczywiscie na Suzi był tylko Osama.... Bokiem przeleciał tez Yossa ale niestety nie zobaczył na bo mknał na swojej Strzale I dzisiaj odbieram sprzęta... Jezeli znowu przedłuzą to Panowie zbieramy sie z Pochodniami :angry_smile: