Inowrocław zlot na soli
Moderator: KROPEK
-
Darek
- Śmigający inaczej...
- Województwo: świat i okolice
Inowrocław zlot na soli
cze. Czy ktoś jedzie w sobote do Ina , jeśli tak to dajcie znać
XJR 1300 na ohlinsah
-
prymek
ello! jednak weekend wolny (odwolali danzig) wiec ino jak najbardzziej! bierzemy namioty czy wracamy na noc doma? wolf kiedys puscil mi linka z opisem (wiec chyba tez chcial smigac)! macie moze jakis szczegolowy planik i kto to organizuje i konkret gdzie w tym inie bedzie "miasteczko moto"? moze warto wrzucic wpis na forum "imprezki"-moze ktos z BS dolaczy (chlopy z Konina maja rzut beretem) A moze na ten zlot warner bysmy sie wybrali -jakies 300 km? bo tak szczerze to juz mam dosc jezdzenia wkolo komina dzida (tym bardziej ze zawodowo w inie tez bywam raz w tygodniu) Sorry za troche haotyczny wpis! Pozdro
-
KROPEK
- Moderator

- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 19
- Otrzymane Polubienia: 36
Siemanko !
Otóż moi skromni koledzy nie chwalą się!! To ja ich pochwalę!!
Odwiedziliśmy zlot zorganizowany przez Rider's Club Inowrocław i posiadacze Suzuki w składzie Darek, Luigi i Prymek na owej imprezie zajęli III miejsce w przeciąganiu samochodu ciężarowego. BRAVOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!! :spoko:
PS.
Było fajnie choć momentami niebezpiecznie!!
POZDRAWIAM
Otóż moi skromni koledzy nie chwalą się!! To ja ich pochwalę!!
Odwiedziliśmy zlot zorganizowany przez Rider's Club Inowrocław i posiadacze Suzuki w składzie Darek, Luigi i Prymek na owej imprezie zajęli III miejsce w przeciąganiu samochodu ciężarowego. BRAVOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!! :spoko:
PS.
Było fajnie choć momentami niebezpiecznie!!
POZDRAWIAM
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
-
prymek
-
prymek
Ello!
Wrzucilem 2 propozycje do smigniecia w pierwszy i drugi weekend lipca w dziale Impry.
Moze powtorzymy spotkanko w wiekszym skladzie i w pelnym wymiarze trwania zlotu?
Rozmawialem z Hugo-moze Konin tez przyjedzie!
Bylaby szansa na poprawienie III lokaty z przeciagania TRUCK-a!
Oczekujac poparcia wspolnego smigniecia.
Pozdro
prymek
Wrzucilem 2 propozycje do smigniecia w pierwszy i drugi weekend lipca w dziale Impry.
Moze powtorzymy spotkanko w wiekszym skladzie i w pelnym wymiarze trwania zlotu?
Rozmawialem z Hugo-moze Konin tez przyjedzie!
Bylaby szansa na poprawienie III lokaty z przeciagania TRUCK-a!
Oczekujac poparcia wspolnego smigniecia.
Pozdro
prymek
-
prymek
-
WOLF40XL