będzie wielka majówka w ośrodku Marcel, wlot darmowy, darmowy parking, placyk do prób ja tam będę, ludki od Szpili też powiedzieli że się pojawią, bo to nawet oni mnie poinformowali o tym.
Kto by jeszcze był????
Jest to niedaleko, a ja jeszcze nei mogę sprzęta katować na dalekich trasach bo docieram i sprawdzam gdzie olej jeszcze leci :help:
Witam!! A gdzie jest ten ośrodek bo ja z Ochab to kojarzę tylko stadninę przy trasie na Wisłę. Nie wiem czy dojedziemy ale jakby co to warto mieć dokładniejsze namiary. Pozdrawiam.
PLATOSVIOLETEROSCLASIKOS CLASIKEROS RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !! 私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
mam mapkę ale nie wiem jak ją dołączyć, więc ją opiszę, trasa wisła katowice, na wysokości Zajazdu w Kamieńcu są światła, na tych światłach jadąc w kierunku wisły trzeba skręcić w lewo, dojechać do OSP Ochabyi skręcić w prawo i po ok 500m powinien być ten ośrodek.
w ochabach jest piękna stadnina koni i jest tam ogólnie ładnie, ale właśnie dowiedziałem się że w sobotę i niedzielę w Bytomiu jest wielki piknik motocyklowy, w niedzielę ma być parada przez cały bytom
i teraz nei wiem gdzie jechać
:help: jak sądzicie, gdzie lepiej będzie się spotkać????
Witam! Ja póki co jestem rozłożony przez gorączkę. Jak nie zadziałają jakieś specyfiki to se nie pojeżdzę. Będę w kontakcie i na stałym odczycie forum. Jak popuści to wchodzę we wspólne śmiganko natentychmiast.
PLATOSVIOLETEROSCLASIKOS CLASIKEROS RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !! 私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
zdrowiej szybko bo trza pojeździć, ja właśnie wróciłem z katowic bo była premiera filmu Motór i malutki zlocik maszyn zabytkowych, a do takich moja maszyna się już zalicza :twisted:
daj znać jak się wykórujesz bo trzeba obrać kierunek wypadu niedzielnego
kiedyś napisałem do ciebie na GG ale jak tego nei masz to mój nr 1439556
my tez sie wybieramy do Bytomia wyjerzdzamy z Częstochowy o 10 spod MCDriva tego na wa-we jak ktos chetny zapraszam :twisted:
a teraz pytanie gdzie mamy sie udac jak juz tam dojedziemy :?:
pozdro
-->3/4<--
"Jeden z prototypów Boga.
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji.
Zbyt pokręcony, by żyć, zbyt rzadki by umrzeć"
kom:510106375
nowy gg 5992462
to jest na terenie sportowej doliny, gdzie dokładnie to jest to sam nei wiem, wiem jedynie że od strony katowic trzeba jechać na tarnowskie góry a i tak ten teren jest podobno dobrze oznakowany i jest dużo drogowskazów tam
ja będę przed 11 najprawdopodobniej
jak dojedziecie to stancie na jakiejś stacji BP albo shel i dajcie mi znać to podjadę tam
zadzwoń do mnie to się dokładnie znajdziemy wtedy
mój nr 501749941
"Jeden z prototypów Boga.
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji.
Zbyt pokręcony, by żyć, zbyt rzadki by umrzeć"
kom:510106375
nowy gg 5992462
Nie wiem jak wy ale jak jutro będzię ładnie to będę jeżdził tylko jeszcze nie nie wiem gdzie pojadę !!
A że jutro mam wolne to można jechać gdzieś dalej.
Grabo a może jakiś szaszłyczek :jump:
szkoda wielka że sie nie spotkaliśmy ale jeszcze będą inne okazje
ja pojechałem do Bytomia ale z racji wielkiej ch..ni pojechałem jednak do Ochabów, gdzie imprezka była zdecydowanie lepsza
motorek był zrobiony tak że nie uciekła ani kropelka z silnika, lecz gdy tylko zrobiłem nim trase do bytomia i do ochabów stwierdziłem że znowu sobie cieknie tak jak rok temu i że chyba już nie jestem w stanie nic z nim zrobić :? ale cóż zrobić, taki urok singli