Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
Znajomy poprosił mnie o pomoc której nie jestem w stanie mu udzielic ponieważ nie znam się na mechanice. Sprawa dotyczy wymiany przedniej zębatki w SV 650. Zadał mi pytanie czy jest coś na co powinien uważac ponieważ nigdy tego nie robił i nie chce czegoś zepsuc. Chciałbym mu pomóc ale ... potrzebuję Waszej pomocy
Z góry serdeczne dzięki !! !! !!
GS 500F --> GSX 1300R Hayabusa --> GSX-R1000LimitedEditionby Adu --> " Nieważne czym, ważne z kim "
Podstawa, to żeby po złożeniu nie zostało części
Znajomy mechanik kazał mi zwrócić uwagę na to, aby po dokręceniu zębatka nie miała żadnego luzu na wałku zdawczym bo zniszczy wałek i robi się dość poważny problem. Może się tak zdarzyć, gdy nowa zębatka jest cieńsza niż stara. W przypadku takiego luzu trzeba grubsze podkładki.
Kefas można czytać jihadek (dżihadek) lub Piotrek 502-683-907 Pasja + Wizja + Działanie = Sukces (CZYLI MOTO!!!) WSK 125 => MZ ETZ 150e => MZ ETZ 251e => Bandit 600 N => SV 1000 S+GSX 1250 FA