Czy w POMORSKIM wszyscy Bracia już zamarzli??
Moderator: motorynka
-
AdamOSA
- BS Brother

- Województwo: pomorskie
- Otrzymane Polubienia: 2
Oj chyba TAK ! Nie wiem czy ja mam taka szajbe , ale codziennie rano patrze na temperature i patrze czy aura nie jest coraz łaskawsza na jakiś wypad . A tu ......... coraz gorzej !
AdamOSA
3city
AdamOSA
3city
Simson SR2,WSK,JUNAK,XS400(jeszcze nie wiedziałem że SUZI jest najlepsze),GSXR400 - wynalazek , małżeństwo , chwila nieuwagi żony - GSX1300R
No i jest wymarzony pierdopęd na tor !! ( w 2012 niestety zdrada
)
A do wiosny na DR-Z 400SM lub E
-
dominGeS
-
dominGeS
-
gruby
generalnie, póki mamy zimę .. to część bractwa z Gdańska i okolic mogłaby sie poznać osobiście przy jakimś napoju chmilnym w któryś ładny weekend ...
podejrzewam że co niektórzy sie znają ... ale są też nowi, których nie znamy (np Ja .. mnie raczej nikt nie zna
)
także może jakies propozycje gdzie moznaby spozyc małe conieco ... np Green na Zaspie ??
podejrzewam że co niektórzy sie znają ... ale są też nowi, których nie znamy (np Ja .. mnie raczej nikt nie zna
także może jakies propozycje gdzie moznaby spozyc małe conieco ... np Green na Zaspie ??
-
FRYC74
-
AdamOSA
- BS Brother

- Województwo: pomorskie
- Otrzymane Polubienia: 2
No to nie jesteś sam bo ja też nikogo nie znam z BS pomorze , nie mówiąc już nic o BS global. Faktycznie może jakieś spotkanko przy browarku?
AdamOSA
3city
AdamOSA
3city
Simson SR2,WSK,JUNAK,XS400(jeszcze nie wiedziałem że SUZI jest najlepsze),GSXR400 - wynalazek , małżeństwo , chwila nieuwagi żony - GSX1300R
)
-
dominGeS
-
gruby
-
dominGeS
-