Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Super Sport, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
taaa było super i bylo co oglądać
dzięki wszystkim za spotkanie
P.S.
Twoje ptasie mleczko zostało wyrzucone (a raczej to co zostało) :twisted: ... ale zawsze mozesz zjeść białko :lol:
608 601 340
"Nigdy nie można ustalić z pewnością, gdzie w kobiecie kończy się anioł, a gdzie zaczyna diabeł..."
"Jutro wcale Ci się nie należy, nie jest obiecane ani zagwarantowane!"
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal . . . było i się zmyło, ale "chyba widziałem kotecka" (Tygrys 1200)
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal . . . było i się zmyło, ale "chyba widziałem kotecka" (Tygrys 1200)
31-02.08.2009 IV Runda WYŚCIGOWYCH MOTOCYKLOWYCH MISTRZOSTW POLSKI
PZM-AW pisze:Do IV rundy WMMP na tydzień przed zawodami zgłosiło się około 200 zawodników,
fakt ten jest chyba najlepszą zachętą do pojawienia się na Torze „Poznań”
w dniach 31.07-02.08.2009 r. ZAPRASZAMY DO KIBICOWANIA ZAWODNIKOM NA ŻYWO!!!
runda polaczona bedzie z finalem miedzynarodowego pucharu Alpe Adria, moze wiec byc na prawde ciekawie
pozdrawiam,
Emil